Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
"Heerlijk onbezorgd op reis"

Wij gingen met een gerust gevoel op vakantie toen onze reisverzekering geregeld was; wel zo prettig voor het geval je iets overkomt!
Familie Van Dongen
Kerkrade

 >   >  Allianz Global Assistance Reisverzekering

Allianz Global Assistance reisverzekering

Allianz Global Assistance (voorheel Elvia) verzekert reizigers sinds 1957. Sinds die tijd heeft Allianz Assistance een onvergelijkbare knowhow opgebouwd. Ze weten dus wat uw wensen zijn. En in de uitgebreide reeks aan reisverzekeringen is er altijd één die bij uw manier van reizen past.

Allianz Global Assistance kent de risico´s. Of het nu om ziekte, een ongeval, verlies of diefstal gaat: Allianz Assistance heeft de kennis en ervaring om u alert en efficiënt ter zijde te staan. Schade aan uw kostbare bezittingen wordt snel en soepel afgehandeld en voor onmiddellijke hulp in noodgevallen staat Allianz Assistance altijd voor u klaar. Een wereldwijde service-organisatie met als streven om de eerste keuze te zijn op het gebied van hulpverlening en reis- en reizigersgerelateerde verzekeringen.

De deskundige medewerkers vormen de sleutel tot succes. Zij maken op efficiënte en effectieve wijze gebruik van de beschikbare middelen en het internationale netwerk.

Gerelateerde onderwerpen:

Allianz Global Assistance reisverzekering aanvragen