Goedkope autoverzekering Familie auto verzekeren Autoverzekeringen
Hoeveel kun jij besparen?

Bereken eenvoudig wat jij kunt besparen op je autoverzekering. Vul je kenteken in, bereken je premie en maak de vergelijking!

 >   >  Geeft Netpolis ook een royementsverklaring (bonus malus) af?

Geeft Netpolis ook een royementsverklaring (bonus malus) af?

Vanzelfsprekend geven de verzekeraars waarmee Netpolis samenwerkt een royementsverklaring af bij het beëindigen van uw verzekering. Voor elk jaar dat u verzekerd bent en schadevrij rijdt, bouwt u één schadevrij jaar op, mits uw polis een B/M regeling heeft.

Als u een nieuwe klant bent bij Netpolis, dan gelden de schadevrije jaren die u bij een andere verzekering heeft opgebouwd uiteraard ook bij ons. Daarvoor moet u wel de royementsverklaring van uw vorige verzekeraar overleggen. Dit dient het originele document te zijn, en dit mag niet ouder zijn dan één jaar.

Vanaf september 2007 is het niet meer nodig uw BM verklaring in te sturen bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Met ingang van deze datum wordt het systeem Roy-data door alle Nederlandse verzekeraars in gebruik genomen. Dit landelijke systeem verzamelt van alle automobilisten de schadevrije jaren. Voor u geeft het systeem aanzienlijk meer gemak; bij het wisselen van verzekeraar hoeft u de papieren royementsverklaring niet meer door te sturen naar de nieuwe verzekeraar.

< terug